Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover evoque 2.0 td4 180pk

Stage 1 Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 210pk +16.7%
Koppel 430nm 490nm +14%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na070140210280350420490

Ontdek wat chiptuning voor uw Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Land Rover Evoque is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw Land Rover kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk
 • Mooier geluid
 • Meer performance
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chiptuning Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk.

Veilige auto tuning

 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor uw Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk kan doen:
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Met deze methode hoef je zelfs de Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk!

Stage 2 Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Land Rover Evoque 2.0 TD4 180pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Lexus ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Land Rover auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Land Rover zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Land Rover auto doen.