Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover discovery sport d180 (2.0d) 180pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk auto kan doen:

De ecu van uw Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Land Rover auto ecu tuning.

Door het chippen van uw Land Rover kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk gaat u merken dat uw Land Rover Discovery Sport veel soepelder gaat door Land Rover Discovery Sport tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer vermogen uit uw Land Rover
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van de beste Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk chiptuning files
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk kan worden!
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Land Rover Discovery Sport D180 (2.0D) 180pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Land Rover al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.