Kia Soul 1.6 CRDi 128pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Kia Soul 1.6 CRDi 128pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 128pk 160pk +25%
Koppel 260nm 325nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Kia Soul 1.6 CRDi 128pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Kia Soul 1.6 CRDi 128pk gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning Kia Soul 1.6 CRDi 128pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat dat precies, remappenKia Soul 1.6 CRDi 128pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Kia Soul 1.6 CRDi 128pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Kia Soul 1.6 CRDi 128pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Kia Soul 1.6 CRDi 128pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Kia Soul 1.6 CRDi 128pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Kia Soul 1.6 CRDi 128pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Kia Soul 1.6 CRDi 128pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Kia Soul 1.6 CRDi 128pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Exclusief gebruik van de beste Kia Soul 1.6 CRDi 128pk tuning files
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Kia auto

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Kia Soul 1.6 CRDi 128pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Kia Soul 1.6 CRDi 128pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Kia Soul 1.6 CRDi 128pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Kia Soul 1.6 CRDi 128pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Kia Soul 1.6 CRDi 128pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Kia Soul 1.6 CRDi 128pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Kia Soul 1.6 CRDi 128pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Kia Soul 1.6 CRDi 128pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Kia Soul 1.6 CRDi 128pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Kia Soul 1.6 CRDi 128pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Kia Soul 1.6 CRDi 128pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Kia Soul 1.6 CRDi 128pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over Kia Soul 1.6 CRDi 128pk ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Kia Soul 1.6 CRDi 128pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Ferrari externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.