Kia Ceed 1.6 T-GDI GT 204pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Kia Ceed 1.6 T-GDI GT 204pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 204pk 240pk +17.6%
Koppel 265nm 320nm +20.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Kia chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Kia Ceed 1.6 T-GDI GT 204pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Kia Ceed tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Kia Ceed veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Beter geluid uit uw Kia
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tuning Kia Ceed 1.6 T-GDI GT 204pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Kia Ceed 1.6 T-GDI GT 204pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Kia Ceed 1.6 T-GDI GT 204pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Kia Ceed 1.6 T-GDI GT 204pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Kia Ceed 1.6 T-GDI GT 204pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Kia Ceed 1.6 T-GDI GT 204pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Kia Ceed 1.6 T-GDI GT 204pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Kia Ceed 1.6 T-GDI GT 204pk.

Veilige chiptuning

 • Goede Kia Ceedtuning files in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Kia Ceed 1.6 T-GDI GT 204pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Kia Ceed 1.6 T-GDI GT 204pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Kia Ceed 1.6 T-GDI GT 204pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Kia Ceed 1.6 T-GDI GT 204pk

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Kia Ceed 1.6 T-GDI GT 204pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Kia Ceed 1.6 T-GDI GT 204pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Kia Ceed 1.6 T-GDI GT 204pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Kia Ceed 1.6 T-GDI GT 204pk haalt.

Voor wie alles uit hun Kia Ceed 1.6 T-GDI GT 204pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Kia Ceed 1.6 T-GDI GT 204pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Kia Ceed 1.6 T-GDI GT 204pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Kia Ceed 1.6 T-GDI GT 204pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Kia chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.