Kia Optima 1.7 CRDi 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia optima 1.7 crdi 136pk

Stage 1 Kia Optima 1.7 CRDi 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 160pk +17.6%
Koppel 325nm 380nm +16.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft tuning Kia Optima 1.7 CRDi 136pk?

De ecu software van uw Kia Optima 1.7 CRDi 136pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Kia Optima heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Kia Optima chip tunen. Je Kia Optima 1.7 CRDi 136pk zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen Kia Optima 1.7 CRDi 136pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sportiever geluid
 • Meer PK’s uit uw Kia
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenKia Optima 1.7 CRDi 136pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Kia Optima 1.7 CRDi 136pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Kia Optima 1.7 CRDi 136pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Kia Optima 1.7 CRDi 136pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Kia Optima 1.7 CRDi 136pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Kia Optima 1.7 CRDi 136pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Kia Optima 1.7 CRDi 136pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Kia Optima 1.7 CRDi 136pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Kia Optima 1.7 CRDi 136pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Kia Optima 1.7 CRDi 136pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Kia Optima 1.7 CRDi 136pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Kia Optima 1.7 CRDi 136pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Kia Optima 1.7 CRDi 136pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Kia Optima 1.7 CRDi 136pk. Zonder de Kia Optima 1.7 CRDi 136pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Kia Optima 1.7 CRDi 136pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Kia Optima 1.7 CRDi 136pk!

Kia Optima 1.7 CRDi 136pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Kia Optima 1.7 CRDi 136pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Kia Optima 1.7 CRDi 136pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Kia Optima 1.7 CRDi 136pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Kia Optima 1.7 CRDi 136pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Kia chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Kia .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Kia en bent u uw Kia auto dus even kwijt.