Jeep Patriot 2.0i 158pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep patriot 2.0i 158pk

Stage 1 Jeep Patriot 2.0i 158pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 158pk 180pk +13.9%
Koppel 191nm 210nm +9.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Ontdek wat chiptuning voor uw Jeep Patriot 2.0i 158pk auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Jeep Patriot 2.0i 158pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning Jeep Patriot 2.0i 158pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Jeep Patriot meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Jeep Patriot 2.0i 158pk
 • Meer plezier uit uw Jeep Patriot 2.0i 158pk​
 • Harder geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningJeep Patriot 2.0i 158pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Jeep Patriot 2.0i 158pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Jeep Patriot 2.0i 158pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Jeep Patriot 2.0i 158pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Jeep Patriot 2.0i 158pk motor tuning:

Voor het Jeep Patriot 2.0i 158pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Jeep Patriot 2.0i 158pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jeep Patriot 2.0i 158pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jeep Patriot 2.0i 158pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Jeep Patriot 2.0i 158pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze manier hoef je zelfs de Jeep Patriot 2.0i 158pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Jeep Patriot 2.0i 158pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Jeep Patriot 2.0i 158pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Jeep Patriot 2.0i 158pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Jeep Patriot 2.0i 158pk chiptuning genoemd. Je Jeep Patriot 2.0i 158pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Jeep Patriot 2.0i 158pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Jeep Patriot 2.0i 158pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jeep , zonder dat hierbij aanpassingen Jeep baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Jeep doen.