Jaguar F type 2.0 Turbo 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar f type 2.0 turbo 300pk

Stage 1 Jaguar F type 2.0 Turbo 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 325pk +8.3%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Jaguar F type chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Jaguar F type veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Jaguar F type 2.0 Turbo 300pk:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt mooier
 • Sportiever karakter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tuning Jaguar F type 2.0 Turbo 300pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Jaguar F type 2.0 Turbo 300pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Jaguar F type 2.0 Turbo 300pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Jaguar F type 2.0 Turbo 300pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Jaguar auto
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Jaguar F type 2.0 Turbo 300pk wordt!
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Jaguar F type 2.0 Turbo 300pk
 • Exclusief gebruik van de beste Jaguar F type 2.0 Turbo 300pk chiptuning software

Ontdek wat auto chippen voor uw Jaguar F type 2.0 Turbo 300pk kan doen:

Verschillende vormen Jaguar F type 2.0 Turbo 300pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Jaguar F type 2.0 Turbo 300pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Jaguar F type 2.0 Turbo 300pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Jaguar F type 2.0 Turbo 300pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Jaguar F type 2.0 Turbo 300pk aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Jaguar F type 2.0 Turbo 300pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Jaguar F type 2.0 Turbo 300pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Jaguar F type 2.0 Turbo 300pk!

Stage 2 chiptuning Jaguar F type 2.0 Turbo 300pk

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Jaguar F type 2.0 Turbo 300pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Jaguar F type 2.0 Turbo 300pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische Jaguar F type 2.0 Turbo 300pk ECU programmatuur notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Jaguar F type 2.0 Turbo 300pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Volkswagen bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Jaguar .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Jaguar doen.