Jaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar xj 3.0 v6 sc turbo 340pk

Stage 1 Jaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 340pk 390pk +14.7%
Koppel 450nm 500nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Ontdek wat chiptuning voor uw Jaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Jaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Jaguar XJ vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jaguar auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Jaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk. Je Jaguar XJ zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter
 • Meer plezier uit uw Jaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Jaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk
 • Mooier geluid uit uw Jaguar

Hoe gaat dat precies, remappenJaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Jaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Jaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Jaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Jaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Jaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Jaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Jaguar auto
 • Gebruik van goede tuning software
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Jaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Jaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Jaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Jaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Jaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk ECU niet te ontmantelen.

Je Jaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Jaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Jaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Jaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Jaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Jaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Jaguar XJ 3.0 V6 SC Turbo 340pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Jaguar chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Jaguar auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.