Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar f type 5.0 v8 supercharged ‘project 7’ 575pk

Stage 1 Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 575pk 600pk +4.3%
Koppel 680nm 720nm +5.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pk chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Jaguar F type tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pk chiptuning:​​

 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pk
 • Comfortabeler rijden​​
 • Harder geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Exclusief gebruik van goede Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pk tuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pk

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde notie over Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged ‘Project 7’ 575pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland Alpina
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Jaguar .

Daarom is je Jaguar al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Jaguar zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Jaguar doen.