Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 495pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar f type 5.0 v8 supercharged 495pk

Stage 1 Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 495pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 495pk 560pk +13.1%
Koppel 625nm 700nm +12%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 495pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 495pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 495pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Jaguar F type meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 495pk​
 • Minder brandstof gebruik van uw Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 495pk
 • Meer performance uit uw auto
 • Harder geluid

Hoe gaat dat precies, remappen van een Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 495pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 495pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 495pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 495pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • De beste Jaguar F typetuning bestanden in gebruik
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 495pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 495pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 495pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 495pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 495pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier moet je zelfs de Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 495pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 495pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 495pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 495pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 495pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 495pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 495pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 495pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Jaguar baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Jaguar .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.