GMC Terrain 2.4i 182pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 GMC Terrain 2.4i 182pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 182pk 200pk +9.9%
Koppel 233nm 255nm +9.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning GMC Terrain 2.4i 182pk?

De standaard software in de GMC Terrain 2.4i 182pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door GMC auto ecu chiptuning.

Door het chiptunen van uw GMC kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door GMC Terrain chip tunen. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid uit uw GMC
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer PK’s
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat dat precies, remappen van een GMC Terrain 2.4i 182pk?​

Voor stage één chiptuning GMC Terrain 2.4i 182pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning GMC Terrain 2.4i 182pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw GMC Terrain 2.4i 182pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw GMC Terrain 2.4i 182pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw GMC Terrain 2.4i 182pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw GMC Terrain 2.4i 182pk
 • Goede GMC Terrainchiptuning files in gebruik
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen GMC Terrain 2.4i 182pk motor tuning:

Voor het GMC Terrain 2.4i 182pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: GMC Terrain 2.4i 182pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het GMC Terrain 2.4i 182pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de GMC Terrain 2.4i 182pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de GMC Terrain 2.4i 182pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 GMC Terrain 2.4i 182pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw GMC Terrain 2.4i 182pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 GMC Terrain 2.4i 182pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je GMC Terrain 2.4i 182pk haalt.

Deze vorm van chiptuning GMC Terrain 2.4i 182pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over GMC Terrain 2.4i 182pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw GMC Terrain 2.4i 182pk.

Zo doen wij buiten chiptuning GMC Terrain 2.4i 182pk ook verscheidene andere software modificaties voor GMC Terrain 2.4i 182pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Skoda ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de GMC zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder GMC auto doen.