Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford galaxy 1.8 tdci 125pk

Stage 1 Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 153pk +22.4%
Koppel 320nm 375nm +17.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Ford Galaxy veel lekkerder gaat door chiptuning Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer PK’s
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen van een Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van beste tuning software
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk chiptuning.

Zo doen wij naast Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Ford Galaxy 1.8 TDCi 125pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Mercedes-Benz ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.