Ford Focus RS500 350pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford focus rs500 350pk

Stage 1 Ford Focus RS500 350pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 350pk 370pk +5.7%
Koppel 460nm 560nm +21.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Focus RS500 350pk kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Ford Focus is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In een paar uur kan je Ford Focus RS500 350pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Ford Focus RS500 350pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Ford Focus zult u merken dat uw Ford Focus RS500 350pk veel soepelder rijdt door chiptuning Ford Focus RS500 350pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Ford Focus RS500 350pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Focus RS500 350pk
 • Sportiever karakter
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Ford Focus RS500 350pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Focus RS500 350pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Ford Focus RS500 350pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Ford Focus RS500 350pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ford Focus RS500 350pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Focus RS500 350pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Goede Ford Focustuning files in gebruik
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Ford Focus RS500 350pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Ford auto
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Ford Focus RS500 350pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford Focus RS500 350pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Focus RS500 350pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Ford Focus RS500 350pk. Zonder de Ford Focus RS500 350pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Ford Focus RS500 350pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Focus RS500 350pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Ford Focus RS500 350pk ook verscheidene andere software modificaties voor Ford Focus RS500 350pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Ford auto.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.