Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 240nm 310nm +29.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk auto chiptunen?

De ecu van uw Ford Focus is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Ford kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Ford Focus veel soepelder rijdt door Ford Focus chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Ford Focus meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk
 • Geluid klinkt harder
 • Meer koppel uit uw Ford

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tunen Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk motor tuning:

Voor het Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk OBD chiptuning

OBD tuning Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk.

Daardoor is dit een voordelige Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk chiptuning. Je Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Ford Focus 1.6 EcoBoost 150pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Mitsubishi externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Ford al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.