Ford Focus 1.6 TDCi 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford focus 1.6 tdci 105pk

Stage 1 Ford Focus 1.6 TDCi 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 135pk +28.6%
Koppel 240nm 320nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Ford Focus is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Ford Focus 1.6 TDCi 105pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het tunen van uw Ford auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

tuning Ford Focus 1.6 TDCi 105pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Focus veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Beter geluid
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage één chippen Ford Focus 1.6 TDCi 105pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Ford Focus 1.6 TDCi 105pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Focus 1.6 TDCi 105pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Ford Focus 1.6 TDCi 105pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Ford Focus 1.6 TDCi 105pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Focus 1.6 TDCi 105pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Ford Focus 1.6 TDCi 105pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Ford Focus 1.6 TDCi 105pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford Focus 1.6 TDCi 105pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Met deze manier moet je zelfs de Ford Focus 1.6 TDCi 105pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Ford Focus 1.6 TDCi 105pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Focus 1.6 TDCi 105pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Focus 1.6 TDCi 105pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Ford Focus 1.6 TDCi 105pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Ford Focus 1.6 TDCi 105pk.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Ford Focus 1.6 TDCi 105pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Focus 1.6 TDCi 105pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Ford Focus 1.6 TDCi 105pk ook diverse andere software aanpassingen voor Ford Focus 1.6 TDCi 105pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning Aston Martin
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.