Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 365pk 400pk +9.6%
Koppel 569nm 610nm +7.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ford Expedition heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Ford Expedition zult u merken dat uw Ford Expedition veel lekkerder rijdt door tuning Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer koppel uit uw Ford
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chippen Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk
 • Gebruik van de beste Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk tuning files
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk motor tuning:

Voor het Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk aanpassen. Zonder de Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Expedition 3.5T V6 Ecoboost 365pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.