Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat punto evo abarth 1.4 t-jet scorpione 180pk

Stage 1 Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 200pk +11.1%
Koppel 270nm 320nm +18.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Fiat auto ecu tuning.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk. Je Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De voordelen Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk chiptuning:​​

 • Sportiever karakter uit uw Fiat
 • Minder brandstof gebruik van uw Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk
 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk waarborgen. Zonder uw Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk
 • Ontdek wat het chippen voor uw Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk kan doen:
 • Gebruik van de beste Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk tuning software
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk motor tuning:

Voor het Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk haalt.

Deze vorm van Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Scorpione 180pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland Jeep
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Fiat baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Fiat auto en bent u uw Fiat auto dus even kwijt.