Fiat Bravo 1.9 JTD 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat bravo 1.9 jtd 105pk

Stage 1 Fiat Bravo 1.9 JTD 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 135pk +28.6%
Koppel 200nm 265nm +32.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Fiat Bravo 1.9 JTD 105pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Fiat Bravo heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Fiat Bravo chip tunen. Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen Fiat Bravo 1.9 JTD 105pk chiptuning:​​

 • Mooier geluid
 • Meer koppel
 • Aangenaam rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Fiat Bravo 1.9 JTD 105pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Fiat Bravo 1.9 JTD 105pk.

De chiptuning Fiat Bravo 1.9 JTD 105pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Fiat Bravo 1.9 JTD 105pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Fiat Bravo 1.9 JTD 105pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Fiat Bravo 1.9 JTD 105pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Fiat Bravo 1.9 JTD 105pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • De beste Fiat Bravotuning bestanden in gebruik
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Fiat auto
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Fiat Bravo 1.9 JTD 105pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Fiat Bravo 1.9 JTD 105pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Fiat Bravo 1.9 JTD 105pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Fiat Bravo 1.9 JTD 105pk.

Daardoor is dit een goedkope Fiat Bravo 1.9 JTD 105pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Fiat Bravo 1.9 JTD 105pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Fiat Bravo 1.9 JTD 105pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Fiat Bravo 1.9 JTD 105pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Fiat Bravo 1.9 JTD 105pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Fiat Bravo 1.9 JTD 105pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Fiat Bravo 1.9 JTD 105pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Bravo 1.9 JTD 105pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Mercury ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Fiat auto, zonder dat hierbij veranderingen Fiat baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Fiat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.