Fiat Punto 1.9 JTD 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat punto 1.9 jtd 85pk

Stage 1 Fiat Punto 1.9 JTD 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 115pk +35.3%
Koppel 196nm 260nm +32.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Fiat Punto 1.9 JTD 85pk?

De ecu software van uw Fiat Punto 1.9 JTD 85pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Fiat Punto 1.9 JTD 85pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Fiat auto chiptuning.

In enkele uren kan je Fiat Punto 1.9 JTD 85pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Fiat Punto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Fiat Punto 1.9 JTD 85pk zult u merken dat uw Fiat Punto veel soepelder gaat door chiptuning Fiat Punto 1.9 JTD 85pk. Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw Fiat
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Fiat Punto 1.9 JTD 85pk
 • Sportiever geluid uit uw Fiat
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe werkt het?​

Bij stage één tunen Fiat Punto 1.9 JTD 85pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Fiat Punto 1.9 JTD 85pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Fiat Punto 1.9 JTD 85pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Fiat Punto 1.9 JTD 85pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Fiat Punto 1.9 JTD 85pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Fiat Punto 1.9 JTD 85pk is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Fiat Punto 1.9 JTD 85pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Fiat Punto 1.9 JTD 85pk kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Fiat auto
 • Exclusief gebruik van de beste Fiat Punto 1.9 JTD 85pk chiptuning software

Ontdek wat auto chip tunen voor u Fiat Punto 1.9 JTD 85pk auto kan doen:

Verschillende vormen Fiat Punto 1.9 JTD 85pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Fiat Punto 1.9 JTD 85pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Fiat Punto 1.9 JTD 85pk is een geliefde manier om je Fiat Punto 1.9 JTD 85pk te chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Fiat Punto 1.9 JTD 85pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Fiat Punto 1.9 JTD 85pk met meer kracht, zonder dat je Fiat Punto 1.9 JTD 85pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Fiat Punto 1.9 JTD 85pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Fiat Punto 1.9 JTD 85pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Fiat Punto 1.9 JTD 85pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Fiat Punto 1.9 JTD 85pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Fiat Punto 1.9 JTD 85pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning Vauxhall
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Fiat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Fiat auto en bent u uw auto dus even kwijt.