Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat talento 2.0 ecojet 145pk

Stage 1 Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 145pk 200pk +37.9%
Koppel 350nm 440nm +25.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft tuning Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk?

De ecu van uw Fiat Talento is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Fiat Talento kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Fiat Talento tunen. Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk kan worden!
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Goede Fiat Talentochiptuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk is een geliefde methode om je Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk.

Daardoor is dit een goedkope Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk met meer performance, zonder dat je Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk. Hierbij pas je de Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk haalt.

Deze vorm van Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk chiptuning.

Zo doen wij naast Fiat Talento 2.0 Ecojet 145pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Ford ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Fiat baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.