Fiat Punto 1.2i 8v 60pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat punto 1.2i 8v 60pk

Stage 1 Fiat Punto 1.2i 8v 60pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 60pk 67pk +11.7%
Koppel 102nm 112nm +9.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na010203040506070

Koppel (NM)

NM voorNM na0153045607590105120

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de Fiat Punto 1.2i 8v 60pk ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Fiat Punto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Fiat chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Fiat Punto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Fiat Punto 1.2i 8v 60pk zult u merken dat uw Fiat Punto 1.2i 8v 60pk veel lekkerder rijdt door Fiat Punto chip tunen. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer performance uit uw Fiat
 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Fiat Punto 1.2i 8v 60pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Fiat Punto 1.2i 8v 60pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Fiat Punto 1.2i 8v 60pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Fiat Punto 1.2i 8v 60pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Fiat Punto 1.2i 8v 60pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Fiat Punto 1.2i 8v 60pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Fiat Punto 1.2i 8v 60pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Fiat Punto 1.2i 8v 60pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Exclusief gebruik van goede Fiat Punto 1.2i 8v 60pk chiptuning files
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Fiat Punto 1.2i 8v 60pk
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Fiat Punto 1.2i 8v 60pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Fiat Punto 1.2i 8v 60pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Fiat Punto 1.2i 8v 60pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Fiat Punto 1.2i 8v 60pk is een geliefde methode om je Fiat Punto 1.2i 8v 60pk te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Fiat Punto 1.2i 8v 60pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Fiat Punto 1.2i 8v 60pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Fiat Punto 1.2i 8v 60pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Fiat Punto 1.2i 8v 60pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Fiat Punto 1.2i 8v 60pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Fiat Punto 1.2i 8v 60pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Fiat auto dus even kwijt.