Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat ottimo 1.4 t-jet 120pk

Stage 1 Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 165pk +37.5%
Koppel 207nm 280nm +35.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 120pk auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Fiat Ottimo is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 120pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Fiat Ottimo heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chip tuning Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 120pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 120pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Fiat Ottimo meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 120pk:​​

 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 120pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 120pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 120pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 120pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • De beste Fiat Ottimochiptuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 120pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 120pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 120pk!

Stage 2 chiptuning Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 120pk

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 120pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 120pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 120pk haalt.

Stage 2 chiptuning Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 120pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 120pk ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 120pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 120pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Fiat chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Fiat auto.

Daarom is je Fiat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Fiat doen.