Fiat Doblo 1.6 Multijet 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat doblo 1.6 multijet 105pk

Stage 1 Fiat Doblo 1.6 Multijet 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 290nm 360nm +24.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Fiat Doblo is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Fiat auto ecu chiptuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Fiat Doblo tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Fiat Doblo 1.6 Multijet 105pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Fiat Doblo 1.6 Multijet 105pk
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Geluid klinkt beter uit uw Fiat

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Fiat Doblo 1.6 Multijet 105pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Fiat Doblo 1.6 Multijet 105pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Fiat Doblo 1.6 Multijet 105pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Fiat Doblo 1.6 Multijet 105pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Fiat Doblo 1.6 Multijet 105pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Fiat Doblo 1.6 Multijet 105pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Fiat Doblo 1.6 Multijet 105pk.

Veilige chip tuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Fiat Doblo 1.6 Multijet 105pk wordt!
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Fiat Doblo 1.6 Multijet 105pk kan worden!

Methodes voor Fiat Doblo 1.6 Multijet 105pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Fiat Doblo 1.6 Multijet 105pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Doblo 1.6 Multijet 105pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Met deze manier hoef je zelfs de Fiat Doblo 1.6 Multijet 105pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Fiat Doblo 1.6 Multijet 105pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Fiat Doblo 1.6 Multijet 105pk!

Fiat Doblo 1.6 Multijet 105pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Fiat Doblo 1.6 Multijet 105pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Fiat Doblo 1.6 Multijet 105pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Fiat Doblo 1.6 Multijet 105pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Fiat Doblo 1.6 Multijet 105pk.

Specialistische ECU software notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Fiat Doblo 1.6 Multijet 105pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Hummer zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.