Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat stilo 1.9 jtd 80pk

Stage 1 Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 80pk 112pk +40%
Koppel 196nm 268nm +36.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer performance

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk.

Veilige chiptuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk wordt!
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van goede Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk chiptuning bestanden

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk motor tuning:

Voor het Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk is een veelvoorkomende manier om je Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze manier hoef je zelfs de Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk ECU niet te ontmantelen.

Je Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Fiat Stilo 1.9 JTD 80pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Fiat Stilo 1.9 JTD 80pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Fiat auto.

Daarom is je Fiat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Fiat auto en bent u uw Fiat dus even kwijt.