Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat talento 1.6 ecojet twinturbo 145pk

Stage 1 Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 145pk 165pk +13.8%
Koppel 340nm 380nm +11.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1598 CC
Type ecu Bosch EDC17C42 & Bosch EDC17C84 & Bosch MD1CS006
Compressieverhouding 15,45 : 1
Boring X slag 80,0 X 79,5 mm
Motornummer R9MMG

Fiat tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Fiat Talento is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Fiat Talento een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Fiat Talento tunen. Je Fiat Talento zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier uit uw Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Sportiever karakter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Exclusief gebruik van goede Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk OBD chiptuning

OBD tuning Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk is een populaire methode om je Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk!

Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Fiat Talento 1.6 EcoJet TwinTurbo 145pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu Isuzu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Fiat auto, zonder dat hierbij aanpassingen Fiat baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Fiat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.