Fiat Marea 1.9 JTD 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat marea 1.9 jtd 110pk

Stage 1 Fiat Marea 1.9 JTD 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 135pk +22.7%
Koppel 200nm 295nm +47.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft tuning Fiat Marea 1.9 JTD 110pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Fiat Marea 1.9 JTD 110pk zult u merken dat uw Fiat Marea 1.9 JTD 110pk veel soepelder gaat door Fiat Marea tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Fiat Marea meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer PK’s
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Fiat Marea 1.9 JTD 110pk

Hoe gaat dat precies, chiptuningFiat Marea 1.9 JTD 110pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Fiat Marea 1.9 JTD 110pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Fiat Marea 1.9 JTD 110pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Fiat Marea 1.9 JTD 110pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Fiat Marea 1.9 JTD 110pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Fiat Marea 1.9 JTD 110pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Fiat Marea 1.9 JTD 110pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Fiat Marea 1.9 JTD 110pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • De beste Fiat Mareachiptuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Fiat Marea 1.9 JTD 110pk

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Fiat Marea 1.9 JTD 110pk kan worden!

Verschillende vormen Fiat Marea 1.9 JTD 110pk motor tuning:

Voor het Fiat Marea 1.9 JTD 110pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Fiat Marea 1.9 JTD 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Marea 1.9 JTD 110pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Fiat Marea 1.9 JTD 110pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Fiat Marea 1.9 JTD 110pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Fiat Marea 1.9 JTD 110pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Fiat Marea 1.9 JTD 110pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Fiat Marea 1.9 JTD 110pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Fiat Marea 1.9 JTD 110pk genoemd. Je Fiat Marea 1.9 JTD 110pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Fiat Marea 1.9 JTD 110pk ook verschillende andere software modificaties voor Fiat Marea 1.9 JTD 110pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Jaguar ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.