DS 5 2.0 BlueHDI 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ds 5 2.0 bluehdi 180pk

Stage 1 DS 5 2.0 BlueHDI 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 200pk +11.1%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw DS 5 2.0 BlueHDI 180pk kan doen:

Het standaard programma in de DS 5 2.0 BlueHDI 180pk ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het chiptunen van uw DS kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw DS 5 zult u merken dat uw DS 5 2.0 BlueHDI 180pk veel lekkerder gaat door chiptuning DS 5 2.0 BlueHDI 180pk. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen DS 5 2.0 BlueHDI 180pk chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt mooier uit uw DS
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chippen DS 5 2.0 BlueHDI 180pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw DS 5 2.0 BlueHDI 180pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze DS 5 2.0 BlueHDI 180pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning DS 5 2.0 BlueHDI 180pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van goede tuning files
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw DS 5 2.0 BlueHDI 180pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het DS 5 2.0 BlueHDI 180pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 DS 5 2.0 BlueHDI 180pk OBD chiptuning

OBD chiptuning DS 5 2.0 BlueHDI 180pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de DS 5 2.0 BlueHDI 180pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de DS 5 2.0 BlueHDI 180pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je DS 5 2.0 BlueHDI 180pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning DS 5 2.0 BlueHDI 180pk

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je DS 5 2.0 BlueHDI 180pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning DS 5 2.0 BlueHDI 180pk. Je DS 5 2.0 BlueHDI 180pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde notie over DS 5 2.0 BlueHDI 180pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning Mercedes-Benz
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de DS auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.