DS 5 2.0 BlueHDI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ds 5 2.0 bluehdi 150pk

Stage 1 DS 5 2.0 BlueHDI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 200pk +33.3%
Koppel 370nm 450nm +21.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw DS 5 2.0 BlueHDI 150pk kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw DS 5 een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je DS 5 2.0 BlueHDI 150pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw DS 5 veel soepelder rijdt door DS 5 tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance uit uw DS

Hoe gaat dat precies, remappen van een DS 5 2.0 BlueHDI 150pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw DS 5 2.0 BlueHDI 150pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning DS 5 2.0 BlueHDI 150pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze DS 5 2.0 BlueHDI 150pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw DS 5 2.0 BlueHDI 150pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je DS 5 2.0 BlueHDI 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het DS 5 2.0 BlueHDI 150pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw DS 5 2.0 BlueHDI 150pk
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het DS 5 2.0 BlueHDI 150pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: DS 5 2.0 BlueHDI 150pk OBD chiptuning

OBD chiptuning DS 5 2.0 BlueHDI 150pk is een populaire methode om je DS 5 2.0 BlueHDI 150pk te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw DS 5 2.0 BlueHDI 150pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de DS 5 2.0 BlueHDI 150pk. Zonder de DS 5 2.0 BlueHDI 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning DS 5 2.0 BlueHDI 150pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 DS 5 2.0 BlueHDI 150pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 DS 5 2.0 BlueHDI 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun DS 5 2.0 BlueHDI 150pk.

Gespecialiseerde notie over DS 5 2.0 BlueHDI 150pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van DS 5 2.0 BlueHDI 150pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning Jaguar
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw DS .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de DS zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder DS doen.