DS 4 2.0 BlueHDi 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ds 4 2.0 bluehdi 180pk

Stage 1 DS 4 2.0 BlueHDi 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 200pk +11.1%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw DS 4 2.0 BlueHDi 180pk kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw DS 4 kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

DS 4 chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je DS 4 veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Harder geluid

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de DS 4 2.0 BlueHDi 180pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze DS 4 2.0 BlueHDi 180pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw DS 4 2.0 BlueHDi 180pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de DS 4 2.0 BlueHDi 180pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw DS 4 2.0 BlueHDi 180pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het DS 4 2.0 BlueHDi 180pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Goede DS 4tuning files in gebruik
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u DS 4 2.0 BlueHDi 180pk kan worden!
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen DS 4 2.0 BlueHDi 180pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 DS 4 2.0 BlueHDi 180pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning DS 4 2.0 BlueHDi 180pk is een populaire methode om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw DS 4 2.0 BlueHDi 180pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een DS 4 2.0 BlueHDi 180pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning DS 4 2.0 BlueHDi 180pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je DS 4 2.0 BlueHDi 180pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning DS 4 2.0 BlueHDi 180pk. Je DS 4 2.0 BlueHDi 180pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning DS 4 2.0 BlueHDi 180pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over DS 4 2.0 BlueHDi 180pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw DS 4 2.0 BlueHDi 180pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning DS 4 2.0 BlueHDi 180pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de DS auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder DS auto doen.