DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ds 4 crossback 1.2 puretech 130pk

Stage 1 DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 150pk +15.4%
Koppel 230nm 270nm +17.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk chiptunen?

De ecu software van uw DS 4 Crossback is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het tunen van uw DS kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw DS 4 Crossback zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk
 • Meer vermogen uit uw DS
 • Meer rijplezier uit uw DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw DS

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk wordt!
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk
 • De beste DS 4 Crossbackchiptuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk ECU niet te ontmantelen.

Je DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk. Hierbij pas je de DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten DS 4 Crossback 1.2 PureTech 130pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Lotus zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen DS baar zijn door het blote oog.

Daarom is je DS auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de DS auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder DS doen.