DS 3 Crossback 1.2 Puretech 155pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 DS 3 Crossback 1.2 Puretech 155pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 155pk 175pk +12.9%
Koppel 240nm 270nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft tuning DS 3 Crossback 1.2 Puretech 155pk?

De standaard software in de motor controller van uw DS 3 Crossback is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw DS 3 Crossback vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door DS auto chip tuning.

Door het chippen van uw DS kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

DS 3 Crossback chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer koppel
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de DS 3 Crossback 1.2 Puretech 155pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning DS 3 Crossback 1.2 Puretech 155pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw DS 3 Crossback 1.2 Puretech 155pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning DS 3 Crossback 1.2 Puretech 155pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de DS 3 Crossback 1.2 Puretech 155pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw DS 3 Crossback 1.2 Puretech 155pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw DS 3 Crossback 1.2 Puretech 155pk
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Exclusief gebruik van goede DS 3 Crossback 1.2 Puretech 155pk chiptuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 DS 3 Crossback 1.2 Puretech 155pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning DS 3 Crossback 1.2 Puretech 155pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de DS 3 Crossback 1.2 Puretech 155pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het DS 3 Crossback 1.2 Puretech 155pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

DS 3 Crossback 1.2 Puretech 155pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 DS 3 Crossback 1.2 Puretech 155pk chiptuning genoemd. Je DS 3 Crossback 1.2 Puretech 155pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning DS 3 Crossback 1.2 Puretech 155pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun DS 3 Crossback 1.2 Puretech 155pk.

Specialistische DS 3 Crossback 1.2 Puretech 155pk ECU programmatuur notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw DS auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw DS .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw DS auto dus even kwijt.