DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 210pk +16.7%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw DS 4 Crossback een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw DS kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je DS 4 Crossback veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk
 • Sportiever karakter uit uw DS
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt mooier uit uw DS

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tuning DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk.

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • De beste DS 4 Crossbacktuning bestanden in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor u DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk OBD chiptuning

OBD chiptuning DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk met meer performance, zonder dat je DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde notie over DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw DS 4 Crossback 2.0 BlueHDi 180pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 DS chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw DS .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw DS dus even kwijt.