DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ds 3 / cabrio 1.6 thp performance 208pk

Stage 1 DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 208pk 220pk +5.8%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw DS 3 / Cabrio is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw DS 3 / Cabrio kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw DS 3 / Cabrio zult u merken dat uw DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk veel soepelder gaat door DS 3 / Cabrio tunen. Je DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Harder geluid

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van de beste DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk chiptuning software
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

Methodes voor DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk is een populaire methode om je DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk aanpassen. Zonder de DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk!

Chiptuning DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning DS 3 / Cabrio 1.6 THP Performance 208pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning Honda
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 DS chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw DS auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.