Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 109pk 140pk +28.4%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Citroën Berlingo is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

In enkele uren kan je Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer performance uit uw Citroën
 • Meer plezier ​
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenCitroën Berlingo 2.0 HDi 109pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor u Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk kan doen:
 • De beste Citroën Berlingochiptuning bestanden in gebruik
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Citroën auto

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk is de meest populaire methode van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk.

Daardoor is dit een goedkope Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk haalt.

Voor wie alles uit hun Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën Berlingo 2.0 HDi 109pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Hummer ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën doen.