Chevrolet Suburban 6.0 V8 335pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet suburban 6.0 v8 335pk

Stage 1 Chevrolet Suburban 6.0 V8 335pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 335pk 355pk +6%
Koppel 508nm 530nm +4.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet chiptuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Chevrolet Suburban 6.0 V8 335pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Chevrolet Suburban 6.0 V8 335pk:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Chevrolet Suburban 6.0 V8 335pk

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Chevrolet Suburban 6.0 V8 335pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Chevrolet Suburban 6.0 V8 335pk.

De chiptuning Chevrolet Suburban 6.0 V8 335pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw Chevrolet Suburban 6.0 V8 335pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Chevrolet auto
 • De beste Chevrolet Suburbanchiptuning bestanden in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Chevrolet Suburban 6.0 V8 335pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Chevrolet Suburban 6.0 V8 335pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Suburban 6.0 V8 335pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Chevrolet Suburban 6.0 V8 335pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Chevrolet Suburban 6.0 V8 335pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Chevrolet Suburban 6.0 V8 335pk met meer kracht, zonder dat je Chevrolet Suburban 6.0 V8 335pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Chevrolet Suburban 6.0 V8 335pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Suburban 6.0 V8 335pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chevrolet Suburban 6.0 V8 335pk haalt.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Suburban 6.0 V8 335pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Suburban 6.0 V8 335pk auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Chevrolet Suburban 6.0 V8 335pk ook diverse andere software modificaties voor Chevrolet Suburban 6.0 V8 335pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet auto, zonder dat hierbij aanpassingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet auto en bent u uw Chevrolet auto dus even kwijt.