Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 610pk 630pk +3.3%
Koppel 560nm 580nm +3.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Audi R8 is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk veel soepelder rijdt door Audi R8 tunen. Je Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk​
 • Geluid klinkt mooier uit uw Audi
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk wordt!
 • Goede Audi R8tuning files in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Audi R8 5.2 FSI Plus 610pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over Audi R8 5.2 FSI Plus 610pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Lexus ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Audi auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Audi auto doen.