Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 245pk 290pk +18.4%
Koppel 480nm 580nm +20.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Audi Q5 door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Audi Q5 tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede Audi Q5tuning software in gebruik
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier hoef je zelfs de Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi Q5 2.0 TFSI Hybrid 245pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Audi al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.