Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 435pk 500pk +14.9%
Koppel 900nm 1000nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500

Koppel (NM)

NM voorNM na02004006008001,000

Wat voor voordelen heeft tuning Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk?

De ecu van uw Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Audi SQ7 tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Audi SQ7 veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Audi SQ7 meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk​
 • Geluid klinkt harder uit uw Audi
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sportiever karakter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van beste chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk motor tuning:

Voor het Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk. Zonder de Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk chiptuning.

Zo doen wij naast Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning Chevrolet
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Audi chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Audi .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Audi zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Audi doen.