Audi A6 2.8 FSI 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Audi A6 2.8 FSI 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 212pk +11.6%
Koppel 280nm 305nm +8.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de ecu van uw Audi A6 is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Audi A6 2.8 FSI 190pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Audi auto tuning.

In een paar uur kan je Audi A6 2.8 FSI 190pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Audi A6 tunen. Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer vermogen

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tuning Audi A6 2.8 FSI 190pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Audi A6 2.8 FSI 190pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Audi A6 2.8 FSI 190pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Audi A6 2.8 FSI 190pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Audi A6 2.8 FSI 190pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van de beste Audi A6 2.8 FSI 190pk chiptuning software

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

Methodes voor Audi A6 2.8 FSI 190pk motor tuning:

Voor het Audi A6 2.8 FSI 190pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Audi A6 2.8 FSI 190pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Audi A6 2.8 FSI 190pk is een populaire manier om je Audi A6 2.8 FSI 190pk te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Audi A6 2.8 FSI 190pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Audi A6 2.8 FSI 190pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Audi A6 2.8 FSI 190pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Audi A6 2.8 FSI 190pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Audi A6 2.8 FSI 190pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Audi A6 2.8 FSI 190pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Audi A6 2.8 FSI 190pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Audi A6 2.8 FSI 190pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Audi A6 2.8 FSI 190pk.

Specialistische Audi A6 2.8 FSI 190pk ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Audi A6 2.8 FSI 190pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Audi , zonder dat hierbij aanpassingen Audi baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.