Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alpina d5 3.0 bi-turbo 388pk

Stage 1 Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 388pk 450pk +16%
Koppel 800nm 850nm +6.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Ontdek wat chiptuning voor uw Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk auto kan doen:

De standaard software in de Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk ecu van uw Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw Alpina auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Alpina D5 gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Alpina D5 chip tunen. Je Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter
 • Beter geluid
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk

Hoe gaat dat precies, remappenAlpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • De beste Alpina D5tuning bestanden in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Alpina auto
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk kan worden!

Verschillende vormen Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk motor tuning:

Voor het Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk is een populaire methode om je Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk met meer performance, zonder dat je Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 388pk ECU software kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Alpina .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Alpina zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Alpina doen.