Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alpina d5 3.0 bi-turbo 408pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Alpina chiptuning.

Door het tunen van uw Alpina auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Alpina D5 chip tunen. Je Alpina D5 zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk:​​

 • Sportiever geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk​
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chiptuning Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Alpina auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van goede Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk chiptuning bestanden
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk motor tuning:

Voor het Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk OBD chiptuning

OBD tuning Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk is een populaire methode om je Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk ECU niet te ontmantelen.

Je Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Alpina D5 3.0 Bi-Turbo 408pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Lotus ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Alpina al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Alpina zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Alpina auto doen.