Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alpina b6 b6 bi-turbo 540pk

Stage 1 Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 540pk 575pk +6.5%
Koppel 730nm 800nm +9.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Alpina B6 is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Alpina B6 meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk
 • Sneller optrekken

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Alpina auto
 • De beste Alpina B6chiptuning software in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk auto kan doen:

Methodes voor Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk. Zonder de Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk met meer kracht, zonder dat je Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Alpina B6 B6 Bi-Turbo 540pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Alpina auto, zonder dat hierbij veranderingen Alpina baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Alpina zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Alpina doen.