Alpina B3 Bi-Turbo 462pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alpina b3 bi-turbo 462pk

Stage 1 Alpina B3 Bi-Turbo 462pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 462pk 490pk +6.1%
Koppel 700nm 760nm +8.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na070140210280350420490

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Wat voor voordelen heeft chiptuning Alpina B3 Bi-Turbo 462pk?

De ecu van uw Alpina B3 Bi-Turbo 462pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Alpina B3 Bi-Turbo 462pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Alpina B3 chip tunen. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Alpina B3 Bi-Turbo 462pk chiptuning:​​

 • Mooier geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw Alpina B3 Bi-Turbo 462pk​
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Alpina B3 Bi-Turbo 462pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Alpina B3 Bi-Turbo 462pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Alpina B3 Bi-Turbo 462pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Alpina B3 Bi-Turbo 462pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Alpina B3 Bi-Turbo 462pk waarborgen. Zonder uw Alpina B3 Bi-Turbo 462pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Goede Alpina B3tuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Alpina B3 Bi-Turbo 462pk

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Alpina B3 Bi-Turbo 462pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Alpina B3 Bi-Turbo 462pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alpina B3 Bi-Turbo 462pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Alpina B3 Bi-Turbo 462pk.

Daardoor is dit een voordelige Alpina B3 Bi-Turbo 462pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Alpina B3 Bi-Turbo 462pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Alpina B3 Bi-Turbo 462pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Alpina B3 Bi-Turbo 462pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Alpina B3 Bi-Turbo 462pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Alpina B3 Bi-Turbo 462pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Alpina B3 Bi-Turbo 462pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Alpina B3 Bi-Turbo 462pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Alpina B3 Bi-Turbo 462pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Alpina B3 Bi-Turbo 462pk.

Zo doen wij buiten Alpina B3 Bi-Turbo 462pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Alpina B3 Bi-Turbo 462pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Alpina auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Alpina dus even kwijt.