Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo mito 1.4 turbo 163pk

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 185pk +13.5%
Koppel 250nm 290nm +16%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Alfa Romeo MiTo is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Alfa Romeo chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Alfa Romeo MiTo kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 163pk. Je Alfa Romeo MiTo zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 163pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 163pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 163pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 163pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 163pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 163pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 163pk.

Veilige chip tuning

 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 163pk
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Alfa Romeo auto
 • Gebruik van goede tuning software
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 163pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 163pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 163pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 163pk. Met deze manier moet je zelfs de Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 163pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 163pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 163pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 163pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 163pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 163pk ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Alfa Romeo chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.