Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo mito 1.4 turbo 120pk

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 150pk +25%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Alfa Romeo MiTo is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Alfa Romeo MiTo vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Alfa Romeo MiTo kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 120pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Alfa Romeo MiTo meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Beter geluid
 • Aangenaam rijden​​
 • Meer vermogen uit uw Alfa Romeo

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 120pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 120pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 120pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 120pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 120pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Gebruik van beste tuning files
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 120pk motor tuning:

Voor het Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 120pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 120pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 120pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 120pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 120pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 120pk!

Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 120pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 120pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 120pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 120pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 120pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 120pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 120pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 120pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Alfa Romeo auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Alfa Romeo auto doen.