Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo giulietta 2.0 jtdm 140pk

Stage 1 Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 180pk +28.6%
Koppel 320nm 420nm +31.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Alfa Romeo Giulietta gaat u merken dat uw Alfa Romeo Giulietta veel soepelder rijdt door Alfa Romeo Giulietta chip tunen. Je Alfa Romeo Giulietta zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tuning Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van de beste Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk chiptuning files
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk ECU niet te ontmantelen.

Je Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk. Hierbij pas je de Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk haalt.

Voor wie alles uit hun Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 140pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Rolls Royce externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Alfa Romeo , zonder dat hierbij veranderingen Alfa Romeo baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.