Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo brera 2.0 jtdm 170pk

Stage 1 Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 200pk +17.6%
Koppel 360nm 425nm +18.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Alfa Romeo chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Alfa Romeo Brera tunen. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever karakter uit uw Alfa Romeo
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk
 • Gebruik van beste tuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk ECU niet te ontmantelen.

Je Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk.

Zo doen wij buiten Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 170pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu Renault
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Alfa Romeo auto, zonder dat hierbij veranderingen Alfa Romeo baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Alfa Romeo auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.