Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo mito 1.3 jtdm 90pk

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 110pk +22.2%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Alfa Romeo MiTo is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw Alfa Romeo auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chip tuning Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Gebruik van beste tuning software
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk wordt!

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk auto kan doen:

Verschillende vormen Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk motor tuning:

Voor het Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk!

Chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk haalt.

Deze vorm van Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDM 90pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

GMC ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Alfa Romeo chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Alfa Romeo auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Alfa Romeo auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.