Chiptuning in Weesp

merken welke Mijn Chiptuning kan chiptunen:

No products found

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto laten tunen in Weesp?

De standaard motormanagement software van uw auto is gelimmiteerd.Aangezien deze is geschreven om de performance te halen dat in de brochure staat vermeld.

Je kunt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto tuning.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

De dagen na het chippen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en lekkerder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

Pluspunten

Sportiever karakter​

Geluid klinkt mooier

Meer rijplezier

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Weesp. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialistDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Weesp ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Weesp chiptunen

Onze chiptuning is veilig:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vooraf een goede back-up ​

Exclusief gebruik van de beste chiptuning files

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Verschillende vormen chiptuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Weesp OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Een goed voorbeeld is jaguar x type tuning

Chiptuning Weesp Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Weesp is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

BMW laten chippen
Voorbeeld resultaat van koppel door obd chiptuning in Weesp.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Wij beloven u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Weesp autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

FAQ:

Door heel Nederland hebben we tuning vestigingen. Beneden is het mogelijk om al onze locaties zien:

Andere steden waar we in de buurt zitten zijn:

Dus als u op één van deze plaatsen in Noord Holland woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Dit doen auto makers wel, maar met een ander doel. Dit is hoe het werkt: Auto producenten leveren auto’s in verschillende typen. De vermogens en prijs van deze types verschillen. Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto types. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de producent het maximale uit je auto halen.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Lees hier alle risico’s van chippen, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Zeker, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dat is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op tuning om brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij fysieke aanpassingen worden gemaakt.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.