Chiptuning in Weesp

Klik hier voor WhatsApp

Merken waarvoor wij chiptuning bieden:

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen in Weesp?

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. Dits komt doordat deze is ontwikkeld om het vermogen te halen welke in de autobrochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en standaard vermogen is aan te passen door je auto te laten chippen in Weesp.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

De dagen na het tunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sportiever en fijner aanvoelt door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Pluspunten auto laten chippen

  • Meer performance​
  • Sportiever geluid
  • Plezieriger rijden​
  • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

We starten het proces met een afspraak bij onze locatie in Weesp. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Weesp engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Weesp engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Weesp verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Weesp chiptunen krijgt de klant onmiddellijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
  • Eerst een goede kopie van de oude staat​
  • Gebruik van beste chiptuning bestanden

Verschillende soorten chiptuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, alle ecu chiptuning methodes leggen we onderaan uit:

Methode 1: Weesp OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Weesp maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Hierdoor is dit een goedkope Weesp chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Weesp krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto! Een goed voorbeeld is Citroën DS5 2.0 BlueHDI 150pk Tuning

Stage 2 chiptuning Weesp

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

chiptuning Volvo s80 2.0 d3 163pk
Chiptuning van de Volvo S80 2.0 D3 met 163pk. Geniet van een vermogenswinst van 185PK en 450NM Extra koppel.

Specialistische ECU software kennis​

Wij garanderen u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank