Chiptuning Strijen

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken welke Mijn Chiptuning kan chippen:

Welke voordelen zijn er verbonden aan chiptuning Strijen?

Het standaard programma in de ECU (motor controller) van uw auto is niet optimaal. De Engine Control Unit(ECU) is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt meer vermogen halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tuning.

Chiptuning Strijen kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof verbruikt.

De dagen na het tunen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en fijner aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De voordelen Mijn Chiptuning

  • Meer performance​
  • Harder geluid
  • Plezieriger rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Strijen. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Strijen chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning Strijen engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Strijen chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
  • Een kopie van de oude staat​
  • Gebruik van goede chiptuning software

Beschikbare soorten motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, alle ecu tuning methodes leggen we hieronder uit:

Methode 1: Strijen OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Strijen is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning Strijen maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan! Een recent voorbeeld is Alfa Romeo 156 2.4 JTD 150pk Chiptuning?

Chiptuning Strijen Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

chiptuning Mercedes-benz c 220 cdi 170pk
Mercedes-Benz C 220 CDI (170pk) tuning? Vermogenswinst van 29.0% en 25.0% extra koppel bij Mijn Chiptuning.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU Motormanagement software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank