Chiptuning Strijen: Bij u in de buurt

merken waarvoor wij chiptuning bieden:

No products found

Wat zijn de pluspunten van chiptuning?

De ecu van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het vermogen moet hebben dat in de brochure van de auto staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en gelimiteerde vermogen is te vergroten chiptuning te laten doen voor je auto.

In enkele uren is er tot wel 35% meer PK uit uw auto te halen door middel van chiptuning Strijen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof gebruikt.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk soepeler en sportiever rijdt door chiptuning Strijen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Pluspunten Mijn Chiptuning

Meer koppel​

Sportiever geluid

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

We starten het proces met een afspraak bij onze locatie in Strijen. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Strijen ingenieurDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Strijen. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Strijen chiptunen

Onze chip tuning is veilig:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Een kopie van de oude staat ​

Gebruik van goede chiptuning bestanden

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:​

Beschikbare vormen chiptuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Strijen OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Strijen maak je gebruik van de obd port in je auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Via deze methode hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Strijen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Een recent voorbeeld is chrysler 300c tuning

Stage 2 chiptuning Strijen

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

BMW laten chippen
Voorbeeld resultaat van prestaties door het chippen in Strijen.

Specialistische ECU software kennis​

Wij garanderen u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen:

Mijn Chiptuning heeft meerdere vestigingen gevestigd door nederland. Hieronder kunt u al onze tuning vestigingen vinden:

Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn:

Als u dus zoekend bent naar remapping Zuid Holland helpen we je graag verder.

Remappen doen auto makers wel, maar met een ander doel. Dit werkt namelijk zo: Een auto maker levert hun auto’s in een aantal modellen. De modellen verschillen in zowel vermogen als kosten. Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle modellen. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van chiptuning lezen, of lees verder voor een samenvatting.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Ontwikkeld door ervaren tuners op een testbank.

Zeker, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op auto chippen met het doel brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij fysieke veranderingen worden gemaakt.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.